Υπηρεσίες

Γαμήλιες Δεξιώσεις


Τα συναισθήματα που σας οδήγησαν στο γάμο να μείνουν ζωντανά για όλη σας την ζωή!

Ζήστε την Γαμήλια δεξίωση του γάμου σας όπως την έχετε φανταστεί, κάθε εποχή, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες.

Η προσεγμένη ατμόσφαιρα το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα , με εκλεκτά και πρωτότυπα Menu ή Buffet και πλούσια ποικιλία ποτών, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός αποτελούν την εγγύηση μας για την πολυετή πείρα μας στις πετυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις!

Βαπτίσεις


Έφτασε η ώρα να βαπτίσετε το μικρό σας θαυματάκι συμβουλευτείτε μας για το πως θα κάνετε την βάπτιση του παιδιού σας να μοιάζει παραμυθένια.

Διαθέτουμε ειδικά μενού για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους.

Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε το θέμα που θέλετε να δώσετε στην βάπτιση μέσα από μία μεγάλη γκάμα εμπνεύσεων.

Τέλος γνωρίζοντας ότι χαρούμενα παιδιά σημαίνει και χαρούμενοι γονείς θα σας προτείνουμε τρόπους απασχόλησης για τους μικρούς καλεσμένους σας για να τους μείνει η δεξίωσης της βάπτισης σας αξέχαστη.

Συνέδρια

Αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε συνέδρια παρέχοντας πάντοτε κορυφαίες υπηρεσίες για τη διοργάνωσή τους.

Ανάλογα με τις ανάγκες των συνεδρίων και την εποχή διεξαγωγής των, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αίθουσες του Καταρράκτη με την αντίστοιχη χωρητικότητα ατόμων.

Ο τεχνικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μπορεί να καλύψει συνέδρια υψηλών απαιτήσεων.

Σε όλους τους χώρους προσφέρονται ασφάλεια, ταξιθεσία, οπτικοακουστικά μέσα, δυνατότητες για αυτόματη μετάφραση, εξοπλισμός γραφείου και τροφοδοσία δεξιώσεων.